Stockholm.


 
Måndag och ny vecka igen. Jag har i alla fall haft en toppen helg i Stockholm tillsammans med finaste vännen !
På lördagen checkade vi in på hotellet, gjorde oss i ordning och klädde upp oss från topp till tå och begav oss till en restaurang i närheten och åt lite god mat och drack drinkar. Kvällen fortsatte sedan till Soap bar. Vi hade förväntat oss ett lite större ställe, eftersom de kallar sig nattklubb. På en nattklubb ska det väl ändå finnas ett riktigt dansgolv ? Men det var grymt bra musik och alla dansade runt baren ändå. När klockan var strax efter två var vi trötta och tog en tur runt på Stureplan innan vi gick hem till hotellet igen.
Vaknade klockan sju igår morse och trodde att jag var ute och åkte karusell, man mådde som man förtjänade helt enkelt ;) Men det var det värt ! Vi hoppade över frukosten och låg och drog oss i sängen lite längre i stället, innan vi checkade ut och gav oss ut i det fina vårvädret. Strosade runt på stan, gick en vända till gamla stan och fördrev tiden med lunch och fika. Mys !
Kommer hem och det är snö överallt. I Stockholm var det inte mycket snö kvar, så där fick man verkligen vårkänslor. Idag är det som tur är fint väder här hemma också så jag ska nog ta och städa upp ute på balkongen och sen passa på och njuta av solen ett tag.
 
Ha en bra dag !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0