Lilla Molly.

 
Måste ju bara få visa vilket sött litet underverk som har kommit till världen - Lilla Molly. Och jag är så tacksam över att jag får vara med och dela denna tid med er. Med tanke på hur det senaste året har varit så hade allt kunnat vara så annorlunda. Jag är glad att vi hittade tillbaka efter allt som varit. Mycket fina minnen med en underbar barndomsvän. Och att få barn är väl bland det största man får uppleva i livet, så jag hade inte velat missa det för en sekund. Vi som har pratat så mycket om hur livet som gravid & med små barn skulle vara...
Än så länge tycker jag att lilla Molly är lik sin mamma. Den blir spännande att se om hon får hennes bruna fina ögon när hon blir äldre... Toksöt är hon i alla fall.

Gullunge ♥

 
Igår efter jobbet åkte vi och hämtade detta lilla charmtroll. Älskade unge ! Hon lyckades till och med charma in sig hos Kalle så han gick och köpte glass till henne ;)
Annars pysslade vi en massa, gjorde hemmagjorda köttbullar och myste i soffan till "Hitta Nemo", innan det var dags för henne att åka hem och sova.
 
Ikväll har vi varit ute i Gustafs och ätit med nyblivna lilla familjen där ute. Mycket barn denna helg, men det är väl tur man får njuta av andras när man inte har några egna att ge all kärlek till ;)
När man jobbade på dagis fick man ju lite av den där dosen av barnskratt och bus varje dag, det saknar jag. Det finns ju inget härligare än när ett barn skrattar ända nerifrån tårna och det riktigt bubblar av skratt. Och den där speciella doften av bäbis... En dag är det fan min tur också ! :)

Namn armband med berlocker.

 
Det var länge sen jag gjorde något smycke nu. Men det är bra att ge bort i present, personligt och genomtänkt.
Här har jag satt på berlocker i form av en nyckel och små barnfötter.

Tavla - Vakande skyddsängel.

 
Denna tavla gjorde jag åt lilla Molly som precis kommit till världen. Med texten "hur du än mår, vad du än gör vakar din skyddsängel precis ovanför".

Våren är här ?

 
Igår förmiddag blev det en promenad i det fina vädret med Azra. Slutade med att vi kom hem som två flåsandes kärringar, bänkade oss i soffan med te & kaffe, hostandes och nysandes. Jävla förkylningar som aldrig verkar vilja ge med sig !
Idag blir det vila, vila, vila... Så jag orkar jobba resten av veckan. Lägenheten håller på och gror ihop här hemma, vi får se om jag orkar städa. Laga mat ska jag göra i alla fall. Jag & Azra har satt upp en utmaning för oss själva - den 15 mars till 15 april ska vi äta nyttigt och inte äta ute alls. Det blir en utmaning för två lyxlirare som vi som äter ute var och varannan dag ;) På detta sätt kan vi spara lite pengar, plus att vi ska komma igång med träningen igen så fort vi båda är friska.
 
Härligt att man börjar få lite vårkänslor nu i alla fall. Allt blir så mycket roligare då och livet känns lite lättare. Snart är det sommar (ja, jag har börjat räkna ner !) och förhoppningsvis blir denna sommar bättre än den förra. Med goda vänner och bra väder kan det väl inte bli annat än bra, eller ?

Örebro.

 
Eftersom jag & min kärlek har varit förlovade i ett år nu så firade vi genom att åka till Örebro och på hotell. Det ingick brunsch, spa, frukost och champange. Mys ! Jag är alltid lika glad när jag får äta pannkakor till frukost ;). Inte nog med det så uppskattas även dusch på hotellrummet, när man slipper hålla i duschslangen och slipper klämma ner sig i ett litet badkar som här hemma. Stod nog i duschen i minst 1,5 timme igår, det gäller att passa på när man kan !
På kvällen gick vi ut och åt och drack lite vin och bara hade det mysigt. Missade melodifestivalen, men det var det värt. Det är ändå bara skit i år och vad gör man inte för att få lite ensamtid med kärleken !
 
Kalle ville tyvärr inte vara med på några bilder, och snäll som jag är så lät jag honom slippa ;) Men nästa gång slipper han inte undan ! Bildtokig som jag är, älskar att föreviga alla tillfällen på bild.
RSS 2.0