Sommar ♥

 
Såhär mysigt har vi haft det idag ! Jag och mamma ♥
Lite färg har man då fått i alla fall. Imorgon åker vi till Nisses i Smedjebacken. Jag har aldrig varit där, hoppas man kan hitta något fint till lägenheten. Om inte annat så är det skönt att komma iväg lite.
Bara 1 vecka kvar av semestern nu, det har flytit på alldeles för fort. Men förhoppningsvis har jag en utomlandsresa att se fram emot också. Jag har ju 2 semesterveckor till att plocka ut ;)

Ny hylla.

 
Att min morfar var en sån hejare på att snickra hade jag inte en aning om när jag var liten ;) Han har gjort så mycket fina möbler till oss. Bland annat denna hylla har han gjort. Jag såg en liknande i en tidning och bad morfar göra en, målat och satt i krokar har jag varit så händig och gjort själv ;) Nu börjar äntligen vardagsrummet kännas lite mer hemtrevligt. Mormor har varit så snäll och köpt nya gardiner till oss också ! Nu är det bara en ny lampa, en vardagsrumsmatta och lite nya kuddar och ljus som behövs...

Kärlek när det är som bäst ♥

En bild säger mer än tusen ord ♥

 
I två dagar nu har vi varit ute på sightseeing. Igår tog vi en spontantur dit solen var, åt lunch i Gävle och åkte till havet. Jag hade förväntat mig att det skulle vara hur mycket folk som helst, men det var nästan helt tomt på stranden. Mys !
Idag har vi varit till Smedsnäs där mormor & Erik har sin husvagn, låg på bryggan i solen och njöt av vädret och värmen. Och en hel del god mat med familjen såklart ;) 
Massa bilder togs där oxå, men de hinner jag inte lägga upp idag. Det får bli imorgon.

Namnbrickor.

 
Det är ju snart dags för dop för lilla Kendra. Då blir det ett armband till henne och sina systar.

Carus amicus halsband med skyddsängel.

 
Carus amicus halsband med skyddsängel. Carus amicus är latin och betyder Älskade vän. Detta ska skickas med posten till världens finaste vän ♥
 
Om det är någon som vill beställa detta halsband (går att byta ut texten och berlocken, jag ska lägga upp bilder sen på vilka berlocker som finns) kostar det 200 :- med 60 cm kedja.

Blandade armband och halsband.

 
Jag har ju gjort lite armband och halsband när jag haft tid bara för rolighetens skull. Här är några jag har hemma, så om det är någon som vill köpa något är det bara att höra av sig.
 
Ab imo pectore betyder Av hela mitt hjärta på latin. Ett armband på 16 cm runt handleden, justerbart om man vill ha det mindre. 180 :-
 
Ett armband med en tag som det står "Lycka" på. 15 cm runt handleden. 150 :-
 
Ett halsband med texten "You & me". 70 cm långt. 160 :-
 
 

Namnhalsband med rund tag.

 
Ännu en beställning avverkad. Nu har jag hunnit med att göra alla beställningar under eftermiddagen igår. Så är det någon som vill beställa något nu är det bara att säga till !

Prislista för halsband & armband med tags.

Här kommer en prislista för halsband och armband med tags och text. Inga priser är exakta då det beror på vilken text som ska stå på och hur mycket jobb det blir. Detta är ca-priser. Om ni undrar över något så tveka inte att fråga.

Halsband med en tag 60 cm kedja
Halsband med en tag 160 :-
Halsband med två tags 210 :-
Halsband med tre tags 260 :-
 
Halsband med rund tag 60 cm kedja
250 :-

Armband med en tag
150 :-
Text på både fram och baksida 180 :-
 
Armband med en rund tag
180 :-
 
Valfri text gäller på allt. Tänk på att detta är hantverk och hantverk och de är inte alltid perfekta, det är det som är charmen ;) Läs skötselråden när du köper ditt smycke och följ dem så håller de längre. Om ditt smycke behöver postas bekostar du frakten själv. Oftast ligger frakten på ca 12 :- beroende på hur mycket du beställer såklart !

Namnhalsband.

 
Nu har jag semester ! Tre härliga veckor av ledighet. Jag inledde min semester med att avverka en beställning i form av ett namnhalsband. Ska försöka hinna med en beställning till innan jag ska dra iväg till Sandra för lite spa-kväll klockan sju. Ganska bra inledning på min semester tycker jag ! :)
 
 

Namn armband.

 
En beställning med namnen Elin och Oskar. Elin på ena sidan och Oskar på andra. Då Elin's namn inte riktigt fyllde ut tagen gjorde jag lite annat pill för att fylla ut ytan lite och Oskar fick ett hjärta.

Armband "Ab imo pectore"

 
Detta är vad jag har sysselsatt mig med ikväll. Gör smycken för brinnande livet så fort jag känner att energin tillåter !
"Ab imo pectore" är latin och betyder "Av hela mitt hjärta".

Namnarmband.

 
Idag trillade paketet med nytt smyckesmaterial ner i brevlådan. Lite nya kedjor framför allt. Dessa kedjor var otroligt fina, så jag kommer nog fortsätta beställa dom!
Så nu jag jag gjort klart armbandet till Azra. Detta ovan är ett armband, med ett namn på framsidan och ett på baksidan.

Älskade mormor halsband.

 
Idag fyller min mormor år. Så hon får ett halsband med texten "älskade mormor". Grattis mormor !

Namnbricka.

 
Detta ska bli ett armband till en av mina bästa vänner som ville ha sin pappas namn på framsidan av tagen och sin mammas namn på baksidan. Det var inte det lättaste att få till det lilla "v:et" över Z eftersom dessa inte i finns i svenska alfarbetet, men efter lite om och men fick jag till det någorlunda till slut i alla fall...
 
Idag har jag också lagt en beställning på nytt material. Jag kommer nog inte hålla på så mycket under semestern nu, men efter så ska jag sätta igång igen på riktigt.

Röda smultron.

 
Titta vad det växer på min balkong. Jag har lyckats odla något som inte har dött ! ;) 

Peace & love.

 
Nu är Peace & Love-veckan över. Inte utan att det känns lite tomt och tråkigt måste jag säga. För första gången har jag haft otroligt roligt under denna vecka, och den är oförglömlig. Tack alla som gjorde det till något att minnas ! ♥
RSS 2.0