Det blommar...

 
Nu blommar det för fullt ute på balkongen. Snart, snart är smultronen klara ! Det blommar och knoppas överallt. På onsdag inviger vi min balkong med flickorna ! ♥ Massa goda drinkar och underbart sällskap. Kan det bli bättre ? Underbara människor. Underbara vänner.

Namnhalsband med rund tag.

 
En till beställning avverkad. Ett namnhalsband med rund tag. Hoppas att det blir bra såhär & att hon blir nöjd. Jag gjorde först en tag där namnen stod åt "samma" håll, men kom på sen att då blir ju två av namnen upp och ner när kedjan kommer på och det ska hänga runt halsen.
 
Nästa som ska göras är två armband till småbarnen, men dopet är inte förän i höst så jag har tid på mig. Är det någon som vill beställa något så är det bara att säga till. Jag tar en liten paus från smyckestillverkningen from tisdag nästa vecka, då är det Peace & Love som gäller, men efter det är jag fit for fight igen ;)

Lev, dröm, älska halsband med hjärta.

 
Idag är jag ledig och har hunnit med att beta av en beställning på halsband i alla fall. Lev, dröm & älska halsband med hjärt-symbol. Vi får se om jag kanske hinner med ett till under dagen också. Det är dags att lägga en ny beställning på material igen också. Jag tycker knappt jag gör annat än beställer grejer ;)

Älskade mamma armband.

 
Nu när blogg.se uppdaterat sidan lite verkar det vara väldigt lätt att göra tidsinställda inlägg. Så när detta inlägg publiceras sitter jag hemma hos familjen och äter god mat och firar midsommar. Jag har till och med gjort en midsommarpresent till mamma & pappa. ♥
Ett armband med texten "älskade mamma". För att det är just vad hon är, älskade mamma. Vad skulle vi göra utan henne ? Tyvärr passar ju inte sånna här saker pappa, så till honom får det bli lite annat smått & gott i stället. ♥
 
Trevlig midsommar ! Passa på att njut av solen och sommaren. Det ska jag göra.

120620.

 
En till bild från dagen. Jag tycker hon är strålande vacker.

Det vackraste i livet...

 
Idag har jag varit i Säter och fotograferat med denna fina flicka. Hon förstår det inte själv, men hon är så vacker - både på utsidan och på insidan. Inte nog med det så bär hon på det vackraste i sin mage ♥

Lev, dröm, älska halsband med rund tag.



Ikväll har jag fördrivit tiden med att göra detta halsband. Blev en beställning till morgondagen med lite kort varsel, men det gick ju det med :)
Jag måste verkligen sätta mig ner och beställa nya tags och lite annat smått & gott imorgon ! Tagsen jag hade innan är jag inte helt nöjd med så jag ska leta efter några nyare som är bättre att stansa på. Det blir eftermiddagsyssla imorgon.

Lev, dröm, älska halsband med pärlor.



Malin hade beställt ett "lev, dröm, älska" halsband, men då jag upptäckte att tagsen var slut och att det inte levererades några nya har jag funderat halva kvällen igår och i morse på hur jag skulle kunna lösa problemet. Till slut kom genombrottet. Tog tagsen med två hål i och stansade in "dröm" och "älska" och sen fäste jag en pärla i vardera tag. På så vis matchar det armbandet hon också beställt. Men vi får se vad flickan tycker om detta, annars får det gå vidare till någon annan.

Nu måste jag äta frukost. Ja, jag vet att klockan är tre. Men jag har varit så inne i mina smycken att jag inte ens ätit frukost idag !

Skötselråd till dina smycken.

Jag använder mig av silverpläterat material när jag gör mina smycken. Generellt sett kan man säga att smycken mår bra av att användas, så använd dem väl. Men tänk på att vara rädd om dem och ta helst av dig dina smycken när du är i kontakt med vatten och låt helst parfym, bodylotion osv torka innan du tar på dig ditt smycke för att slippa missfärgningar. Använd inte rengöringsmedel på dina smycken och förvara dem inte i badrummet då fukten i rummet kan orsaka skador på smycket.
Pläterade smycken slits naturligt och då kommer en orangefärgad ton fram under pläteringen. Detta är koppar då man vanligtvis lägger silver ovanpå koppar vid en plätering. Hur lång tid detta tar är olika från person till person, beroende på hur man bär och förvarar sina smycken. Följ skötselråden så håller dem längre !

Armband med lycka-tag.



Armband med tag med texten "Lycka" på.

Lev, dröm, älska rund tag.



Nu har de runda tagsen kommit ! Såhär ser den ut med "lev, dröm, älska" texten.

Armband med pärlor.



Ikväll har jag knåpat ihop lite smycken. Bland annat detta armband. Egentligen skulle det vara en rund bricka med ett stansat hjärta på, i stället för hjärt-berlocken, men stansen var inte lika fin som jag trodde att den skulle vara. Hjärtat hade en avlång form och sen blev det som en liten stjärna i hjärtat också. Vilken besvikelse...
Jag ska försöka knåpa ihop ett halsband också. Jag fick leveransen med material idag, men det visade sig att jag fick dubbla tags av de runda i stället för fler vanliga tags. Så nu har jag inte tags så det räcker till alla beställningar, så jag måste beställa nya men de kommer ju inte förän nästa vecka i så fall.
Nu ska jag städa upp lite efter mig, det ligger smyckesdelar och kedjor över hela köksbordet ;)

Nytt bland smyckestillverkningen.



Idag trillade paketet med smyckestillbehör in. Bland annat en efterlängtad hjärtstans fanns med !
Jag hade tänkt sätta mig och knåpa ihop ett halsband ikväll, men det blev lite tajt om tid. Jag kan ju inte sätta mig och slå och banka halv elva på kvällen, jag tror inte mina grannar blir så glada då ;)
Jag har ett till paket som jag väntar på också med ytterliggare ett stort lass med material, som jag hoppas kommer imorgon. På fredag när jag är ledig blir det smyckestillverkning på hög nivå ! Jag hoppas alla grejer har kommit innan dess så jag kan göra färdigt de beställningar jag fått innan helgen.

Nu ska jag förbereda för morgondagen. Balmake på morgonen innan jag ska dra iväg till jobbet. Detta blir en stressig vecka, men tur att det mest är roliga saker som ska göras !

Storbeställning.



Nu har jag lagt en stor beställning på nya brickor, lås, kedjor m.m. Till och med en hjärtstans är på väg hem nu !

Sålde mitt första halsband i helgen, hoppas verkligen att hon blir nöjd och att det passar.

Nya, större tags är på väg hem. Även ringar till halsband som går att stansa in ord, namn osv på. Men just nu är det vanliga tags som på bilden ovan som gäller.


Lev, dröm, älska halsband, pläterad i ljus silverfärg.



Halsband med lev, dröm, älska tags. Så roligt det är att göra egna smycken med egna budskap ! Snart dags att lägga en till beställning på material.

Om någon vill lägga en beställning på halsband med tags så hör av er.

Tavla - av hela mitt hjärta.



Av en gammal spegel med röd ram som jag hittade i förrådet målade jag om och gjorde en tavla av. Stämplade texten "Ab imo pectore" som betyder "Av hela mitt hjärta". Nu hänger den så fint i vardagsrummet.

Smultronblom.




Idag skiner solen, sommaren är tillbaka ! Åtminstone för idag. Jag har planterat ute på balkongen och upptäckte att mina smultronsplantor har börjat blomma. Har varit ute och njutit av det fina vädret hela förmiddagen, så mycket ny energi man får bara solen tittar fram ! Mycket inspiration till lägenhetspyssel har infunnit sig, så nu tar vi vara på denna energi och njuter så länge det varar. Och snälla, låt sommaren stanna denna gång.

Lycka tag pläterad i ljus silverfärg.



Det tar sig. Denna gång blev det rätt och riktigt på första försöket. Jag måste köpa fler stansar, vill ha en hjärtsymbol. Men det får bli när jag har fått lön ! En stans plus lite andra tags och kejdor m.m.

Molly den trotsiga ?



Namnet Molly ska tydligen betyda "den trotsiga". Stämmer inte på denna fina lilla tjej !

You & me halsband pläterad i ljus silverfärg.



Beställde hem storpack av tags sist jag beställde saker till mina smycken. Dessa var lite svårare att stansa i, då de var lite hårdare än de jag har haft innan. Men de är silverpläterade och det är ju alltid ett plus ! :) Fler smycken kommer inom kort !

RSS 2.0