Spanien, here we come....

 
....Again !
 
Vi hann inte ens vara hemma en vecka innan vi bokade en ny resa. Och jag lovar att vi har vridit och vänt på varenda jävla krona vi äger & har för att komma iväg. Men, nu är det bokat & klart ! Behöver jag ens säga hur glad jag är över att vi ska åka igen ?
 
Jag har haft sånt oflyt sen vi kom hem. Jag måste ha lämnat turen i Spanien för ända sen vi kom hem har allt gått åt fel håll. Det började med våran konstiga hemresa, inget flyt där. Sen när vi kom hem lyckades vi med en av de tråkigaste utekvällar på väldigt, väldigt länge. Insåg att folk här bara lägger sig i, om man klär upp sig och försöker se lite snygg ut tittar folk snett (precis som de gör om man inte klär upp sig), folk ska lägga kommentarer om hur man ser ut & varför man väljer att se ut så, krogen spelar den sämsta musiken ever, ingen släpper loss, ingen vågar vara sig själv. Inte nog med det lyckades jag mig på en rejäl vurpa som gav mig blåmärken över i stort sett hela benen, stukade foten rejält och kan knappt gå. Plus att jag har tappat hemnyckeln och inte kommer in i mitt eget hem utan får sitta ute på gården och önska mig långt, långt hårifrån... Behöver jag ens fortsätta ? Oturen har förföljt mig ända sedan vi kom hem för en vecka sedan. Därför är jag nu så jävla glad att vi bokat en ny resa och denna gång hoppas jag att jag får med mig allt hem; packning, livet, turen ! För jag tror jag lämnade allt där nere sist.
 
Kan knappt vänta tills vi får gå på bar-runda och dansa loss till denna låt några gånger till ! Ja, den 26:e åker vi ! Spanien, here we come...again !

Gran Canaria 2013.

 
Kan inte någon bara ta mig tillbaka ?! Vi har haft en helt underbar vecka och allt tog slut så fort. Framför allt eftersom vi tog fel på dag och höll på att missa planet hem. Vi hade planerat så noga, vi skulle ta en sista bar-runda, säga hejdå till alla härliga människor vi träffat... Vi skulle ju ha åkt hem idag ! Trodde vi ja... Vilket äventyr ! Vi drog på oss bikinin, kletade in oss i solkräm, la oss vid poolen och började fundera vad vi skulle ha för kläder på oss under kvällen. Det var ganska lite folk på hotellet, men vi tänkte inte så mycket på det eftersom det kommer och går folk hela tiden. När min telefon ringde från något konstigt nummer började vi fundera och gick upp på hotellrummet för att kolla biljetten för säkerhetsskull. Vem som helst hade nog dödat för den minen, den reaktionen, den paniken. Jag bara gapade, tittade på Azra och skrek "Vi ska åka hem idag, vi ska åka hem nu !". Där stod vi som två idioter, bussen hade gått för över en timme sen, det var 50 minuter kvar till planet skulle gå (det tar 30 minuter att åka till flygplatsen) och vi hade inte ens packat. Sprang ner till receptionen och de ringde efter taxi, vi packade på 5 minuter (nej jag överdriver inte). Mina saker ligger i Azra's väska, hennes ligger i min... Några skitiga gamla underkläder ligger säkert kvar på hotellrummet... Hoppade in i taxin och bad honom köra som fan. Vi satt där i bilen och tittade på varandra som två frågetecken och fattade ingenting. Med bikinin på, håret i en slarvig toffs dränkt i hårspray sen gårdagens festande. Inte borstat tänderna. Skakade, mådde illa och trodde vi skulle kräkas av stressen och paniken som utbröt.
Nu undrar ni säkert vad vi är för idioter som inte ens vet när vi ska åka hem. Ja, det undrar väl vi lite grann oxå... Men när vi satt och tittade på resan och skulle boka stod det hemgång den 23:e, övervägde väldigt noga vilket hotell som verkade bäst och var mest prisvärt. På detta hotell skulle vi få en dag extra, sen tänkte inte vi mer på det. Bokade långtidsparkering till den 23:e, tog ledigt från jobbet till den 23:e. Vilken soppa !

Det värsta av det här "lilla" äventyret som avslutade våran resa var nog ändå att vi missade att njuta av sista dagen, sita måltiden, sista bar-rundan, sista kvällen med alla härliga människor. För det hade vi planerat att göra igår. Vi skulle ju säga hejdå. I stället fick vi inget avslut alls på våran resa. Vi satt där på planet inkladdade i solkräm och hann inte ens checka ut från hotellet eller ens säga hejdå. 
Vi skrattar åt oss själva åt detta missöde, och jag hade mer än gärna velat se från någon annans ögon hur fan vi såg ut.
 
Ångesten över att vara hemma blev nog värre nu än vad den skulle ha varit om vi hunnit med vår sista dag. Alla på bar-rundan frågade på tisdagen "Ni kommer väl imorgon ?!" -Självklart gör vi det ! Eller inte....
 
Den här resan var en av de roligaste veckorna i mitt liv och jag kommer aldrig glömma den. Så mycket galenskaper, så mycket roliga människor på hotellet, och de på barerna ska vi inte ens tala om. Riktigt härligt gäng !
 
Danskungen på hotellet som buggade med damerna, vickade på höfterna och juckade. Skidåkarn som bjöd på världens dansshow med sina moves. Läderlappen som såg ut som att han inte gjort annat än legat och pressat i solen. Bartenderna som alltid gav oss 100 % service när vi dök upp, såg till att vi hade roligt och gjorde nog våran resa fulländad. Inkastarna som vi hade eviga samtalsämnen med varje kväll. Tjejen som höll i bar-rundan. Ja, jag kan fortsätta hur länge som helst. Vi har träffat så mycket roliga människor och förhoppningsvis kommer vi se några av dom igen.
 
Behöver jag ens säga hur mycket jag längtar tillbaka ?!
 

Balkonghäng...

 
Nu är det äntligen vår ute ! Har njutit av solen hela dagen. Eftermiddagen har tillbringats i Säter med Alexandra & lilla Emil. Så mysigt att ses igen. Bara en massa prat & tjejsnack. Vi är nog ganska lika ändå, riktiga känslomänniskor ;)
Den senaste tiden har tanken slagit mig, inte bara en gång utan massor av gånger, hur fina vänner jag har. Även om vi inte ses så ofta så är det alltid precis som vanligt när vi ses. Jag tror att jag har lärt mig vilka av mina vänner som verkligen finns där för mig & som verkligen betyder något. Och de flesta är faktiskt vänner som jag inte har känt så länge, men troligtvis kommer ha kvar resten av livet ! ♥

Gudomligt...


 
Är hon inte bara för gudomligt söt ? :) Älskade, underbara, goa unge !
 
(Jag tror att jag börjar få lite klämm på kameran, är i alla fall väldigt nöjd med denna bild)
RSS 2.0