Pryd din tändsticksask.

 
 
Vi brukar alltid använda vanlig tändare här hemma till våra ljus. Men nu när inspirationen för pyssel flödar får man passa på. Att pryda sin egen tändsticksask är ju inte direkt svårt, det går på nolltid och man får den precis som man vill ha den. Samtidigt som det är praktiskt gör det sig snyggt på vardagsrumsbordet.
Jag har använt mig av servett-deucopage, lite olika papper (baksidan är egentligen ljus lavendelfärgad, vilket inte framträder på bilden) och gjort en rosett och klistrat på lite guldkulor för att få lite mer färg.

Nymöblerat vardagsrum.

 
 
 
Vad gör jag en lördagkväll ? - Jo, jag städar och gör om i vardagsrummet. Medans alla andra är ute och festar, sitter hemma och äter god mat och har myskväll. Detta är min lördag. Ljusen på översta bilden har jag föresten gjort ikväll också, med servett-deucopage. Nu funderar jag på om jag ska åka och handla lite och göra som alla andra, mysa ner mig i soffan med något gott. Men det är inte så lockande idag som det låter. Att åka och handla ensam känns mest bara drygt. Att behöva gå ner till bilen i mörkret. Njaee, vi får se hur jag gör !

Nytt smyckeskrin.

 
 
 
 
 
En lite närmare titt på mitt nya smyckeskrin. Jag föll pladask för det när jag såg det i butiken ! En bra förvaring samtidigt som det är en snygg inredningsdetalj. Jag har ju dessutom köpt ringar så det räcker och blir över de senaste dagarna, så nu sitter det där så fint och pryder vårat sovrum.
 
 

Vårat fina sovrum !

 
Igår kväll / i natt gjorde jag om lite i sovrummet. Vi har inte använt överkast på hur länge som helst, mest för att vi inte har någonstans att lägga det när man ska ta bort det på kvällen. Jag önskar vi hade större sovrum så man hade kunnat ha en snygg bänk nedanför sängen och bara rulla ner det på. Men nu får man göra det bästa av situationen. Jag har önskat mig ett nytt överkast och en ny filt i present / julklapp.
Jag har även köpt en massa nya smycken de senaste dagarna, och igår var jag tvungen att köpa ett nytt smyckeskrin. Det funkar även som en snygg inredningsdetalj, i love it !
Kalle's reaktion på min omöblering och tjat om nya inredningsdetaljer var "ska du göra om hela lägenheten nu ?". Ja, kanske det ! Inredning är ett stort intresse jag har och jag tycker om att ha fint omkring mig och trivs bättre så. Med andra ord är det viktigt för mig och jag gillar förändringar. Precis som lite nya kläder eller nytt smink får vilken människa som helst att känna sig fräschare behöver även hemmet en touch up ibland !

Lampkrona.

 
Nu har vi äntligen införskaffat i en ny lampa i vardagsrummet ! Det blev en vit kristallkrona och jag är så nöjd. Jag älskar kristallkronor och att det blir lite gammaldags känsla är inte heller mig emot ;) Nu trivs jag även i vardagsrummet. Nu saknas bara en snygg lampa till sovrummet. Vi har hittat en som vi vill ha, men det är en äkta kristall-lampa och jag vågar inte ens tänka på vad den kostar. Men man kanske kan göra något hemmafix i den stilen i stället, vi får se vad vi hittar på ;)
 

Sagittarius - Skytten.

 
Idag har varit en väldigt bra dag. Jag har hunnit avverka 4 stycken smyckesbeställningar. Detta ovan med texten "Sagittarius". Jag visste inte ens vad det betydde, så jag var tvungen att googla och det har tydligen med stjärntecken att göra och betyder "Skytten". Så där fick jag lära mig något nytt.
 
Ikväll har jag varit på Lancome/Biotherm nyhetskväll. Gud så roligt det är med sånna här kvällar ! Nu känner jag mig så peppad och vill lära mig & utvecklas ännu mer. Nu jäklar ska vi sträva efter högre mål här :)

Namnhalsband.

 
Idag är jag ledig och avverkar smyckesbeställningar. Har gjort klart två stycken nu och har två till att göra. Om någon vill beställa så är jag ledig imorgon också och har tid ;)
 
Jag har som ni ser ovan fått hem lite större tags där det får plats lite fler bokstäver. Jag har även halsband till barn, som ser ut som läder men går av om barnet skulle fastna eller om någon skulle rycka hårt i det. Jag tycker man ska vara försiktig med att sätta halsband på barn då olyckan lätt kan vara framme när de leker och klättrar. Dessa är perfekta då de faktiskt går av om man skulle råka fastna.

Namnhalsband.

 
Här är ett halsband jag gjorde för ett tag sen. Jag har inte velat lägga ut det tidigare eftersom det var en present och man vill ju inte riskera att avslöja sig :)
 
Nu letar jag febrilt efter tags med hål i. Jag blir så irriterad över att behöva limma fast kedjan så att den ska sitta på plats på alla halsband. Nu använder jag i och för sig en annan kedja så jag sätter fast den bakpå, så det inte syns på framsidan. Men ett hål i skulle sitta fint. Det borde väl gå att lösa på något vis, men hittills har jag inte hittat något ställe att beställa sånna tags på. Om någon har något tips så mottages det tacksamt.
Men jag håller på och spånar på om man kanske skulle kunna borra hål i dessa, någon händig jävel med bra verktyg kanske kan fixa det åt mig. Någon händig jävel som morfar tex ? ;D
 
Föresten så såg jag att jag fått en del kommentarer här av folk som ville beställa smycken, maila mig i stället så får ni svar snabbare ! :)
RSS 2.0