Hejdå Sverige.

 
I natt åker vi till Turkiet. Och det ska bli såå skönt ! Men jag fasar redan för att behöva komma hem igen, men det ska jag inte tänka på nu. Nu ska jag bara njuta av denna vecka och försöka hämta lite nya krafter !
Sist vi var i Turkiet bodde vi uppe vid bergen i Alanya. Var ner till själva Alanya en dag, och badade i havet endast på utflykterna vi gjorde. Denna gång ska vi bo mitt i Alanya, nära havet ! Och jag har packat min luftmadrass, så nu ska det solas och badas. Hejdå !

Carpe Diem tavla.

 
Lite nytt pyssel. En canvastavla med olika tekniker, bla decopage och gips.
Carpe Diem, Quam minimun credula postero - betyder Fånga dagen, lita ej på morgondagen.

120810

 
Då var läkarbesöket avklarat. Det gick bra och jag fick tabletter utskrivna som jag ska äta två veckor i månaden, så nu får vi se om det blir nå bättre.
 
Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa i Gustafs och väntar på att Kalle ska sluta, då blir det grillat ! :) Sen väntar jobb hela helgen. Tur att jag kan räkna ner, om två veckor är det semester igen ;)
 

Snart får vi se solen igen !

 
Jag räknar ner. Den 25 åker vi till Turkiet. Det blir andra gången vi åker dit nu, vi var där 2010 också. Det ska bli så skönt ! Och välbehövligt. Jag mår ju bokstavligt talat skit just nu och jag ser fram emot att komma ifrån detta gråa, trista land och få samla lite nya krafter. Åh vad jag längtar !

Bästa mamma ♥

 
Mamma tycker hon ser full ut på den här bilden (hon sitter och åker runt på en cykelsnurra med Molly), men jag tycker bara hon ser glad och lycklig ut. Världens finaste mamma ! ♥ Jag frågar mig själv ungefär 20 gånger om dagen hur jag skulle klara mig utan mina föräldrar och nej, det finns helt enkelt inget svar på den frågan för utan dom vet jag inte var jag hade varit idag. Jag är så tacksam att jag har en sån fin familj, där mamma & pappa alltid har satt oss barn i första rummet. Även nu när vi är vuxna. De är en förebild för mig på alla sätt och vis här i livet !

Underbara barn ♥

 
Eftermiddagen har spenderats med Linda och dessa två små charmtroll. Så länge sen jag träffade barnen sist, de har blivit så stora ! Så himla kul att träffa dom igen. Både Linda och barnen. ♥ Vi träffas inte så ofta, men när vi väl ses pratar vi på precis som vanligt om allt mellan himmel och jord. Vi pratade om resan till Sunny beach, då hon kom och talade om precis innan vi skulle åka att hon var gravid. Det var när hon väntade Alexander. Det känns som att det var nyss. Och Anton då, det är ingen liten bäbis längre det inte. Åren bara går och jag önskar att vi hade mer tid att umgås, men oavsett om vi inte träffas varje dag så älskar jag både henne & barnen och kommer alltid att finnas här för dom vad som än händer. ♥

Lev, dröm, älska stenar.

 
Idag har jag pysslat lite. "Lev, dröm, älska" stenar. Lite dekoration.

Dagen i bilder.

 
Med denna härliga lilla tös har vi spenderat dagen i Säterdalen. Svängde även förbi vid kyrkogården och la lite blommor & tände ljus vid gammelmormors grav.
Tittade på djuren i Säterdalen och Molly vågade sig till och med på att rida, sen blev det glass & lite lek i lekparken. Vi hade tur och klarade oss från regnet ända tills vi var på väg tillbaka till bilen. Hon är då bra go den här ungen ! Kan charma allt och alla. I mina ögon finns det inget som kan förgylla tillvaron på samma sätt som ett barn, med det härliga barnskrattet som sprider sig ända nerifrån tårna. Allt verkar så enkelt och man tar livet med en klackspark. Om jag hade vetat hur härligt det är att vara barn när jag själv var det hade jag nog njutit lite mer och aldrig velat bli vuxen ;) Men det är tur att de små liven finns och kan påminna oss ibland om hur härligt livet kan vara !

Första augusti...

 
Snart ska jag åka och hämta denna söta lilla unge ! Vi ska åka ut till Gustafs och om det är uppehåll åka till Säterdalen och titta på djuren. Jag ska sno Kalle's systemkamera och ta massa kort på det lilla charmtrollet ;)
Ha en bra dag, det tänker jag ha !
RSS 2.0